Punt, andere lijn

Een nieuw hoofdstuk voor Punt
Door Sofie Sanders - 24.07.2018.
Einde of nieuw begin?
Artikel

Het is tijd. Tijd om de bladzijde van Punt om te slaan en een nieuw hoofdstuk te beginnen. Niet getreurd, het verhaal van Punt gaat verder. Alleen doen we dat voortaan onder een andere naam: Radikal.

Zoals we het onze eigen klanten altijd hebben aangeraden, hangen we geen fake verhaal op aan dit nieuws. Radikal neemt Punt over. Samen pennen we een volgend, straf nieuw hoofdstuk neer. You'll see.

Content is teamwerk

Digitale copywriting en contentstrategie zijn onze stiel. Een stiel die we nooit konden uitoefenen zonder één op één samen te werken met ux designers, ontwikkelaars, projectmanagers en andere digitale specialisten.

Een content expert moet de taal kunnen spreken van al die collega’s. Dat vraagt op en top teamwerk in een snel veranderende digitale sector. Geen misse uitdaging voor een klein bureau.

Content zoekt ervaring

Toegegeven, het was moeilijk concurreren tegen de vele grote bureaus. Ook al beschouwen die content vaak slechts als een soort van bijgerecht, in de ogen van de klant is hun digitale aanbod van A tot Z een grote troef.

Wij blijven ervan overtuigd dat content méér is dan teksten schrijven. Content is een stevige job die strategisch denkwerk, reorganisatie en creativiteit vereist. Content is plannen, structureren, ontwerpen en doorzetten.

Het vereist een dubbele portie ervaring als je dat goed wil doen. Door de handen in elkaar te slaan met Radikal kunnen we ons daar opnieuw op focusen.

Samen staan we sterker

Radikal is een digitaal marketingbureau naar ons hart. Hun mensen zijn stuk voor stuk straf, digitaal en radicaal. De ideale vleugels om onze expertise onder te herbergen.

Radikal neemt Punt over. Samen staan we klaar om websites, campagnes, nieuwsbrieven en ander moois te creëren. Vanaf vandaag laten we technologie, strategie, design en content volledig hand in hand gaan. Dat belooft, nietwaar?

Tot binnenkort!

Benieuwd naar Radikal?

Radikal is een digitaal marketingbureau gedreven door data, technologie, design en content. Ze creëren pareltjes van websites, digitale campagnes en e-commerce producten.

Punt gaat voort onder Radikal

Samen staan we klaar om websites, campagnes, nieuwsbrieven en ander moois te creëren waarbij technologie, strategie, design en content hand in hand gaan.

Contacteer ons